Bij Ferrari maakt men zich nog niet druk over de rijders welke in 2016 plaats zullen gaan nemen in de cockpit, de cockpit zelf heeft nu een hogere prioriteit dan de coureur. De plek van Vettel bij het team is zeker, die van Räikkönen zeker niet.

Nu het team haar tweede overwinning van het seizoen binnen heeft komt de geruchtenmolen flink op toeren. De media houdt zich druk bezig met het voor het team bepalen van welke keuze men moet maken. Maurizio Arrivabene ziet en hoort het allemaal gebeuren, maar geeft aan dat alle speculaties hem koud laten en dat het team een andere focus heeft dan het kijken naar de coureurs welke men volgend jaar in dienst wil houden of krijgen. "Ons doel is het om ons nu op de auto te concentreren, we kunnen later altijd nog over de coureurs praten" aldus Arrivabene.

"Kimi heeft het goed gedaan in Hongarije. Helaas kreeg de pechduivel hem te pakken en werd ons de 1-2 door de neus geboord. We hebben nu 4 weken vakantie tot de race in België, en in de vakantie neem je geen beslissingen, je werkt niet en je denkt niet na. Je gaat zwemmen, fietsen, wandelen of wat dan ook, anders is het geen vakantie, dan is het werk."

Ga naar boven