Na jarenlang bezig te zijn geweest met het brengen van het laatste nieuws uit de F1 scene, gaat F1totaal zoals het er nu staat veranderen. Zelf zeggen we dat net als binnen de F1 veranderingen noodzakelijk zijn om te overleven, en deze veranderingen willen we in de komende periode dan ook door gaan voeren.

In de F1 zien we dat teams komen en gaan, iets dat ook voor haar coureurs van toepassing is. Regels zorgen ervoor dat de engineers voldoende uitdagingen hebben waar ze hun tanden op kunnen stukbijten, en geld zorgt ervoor dat zwakke broeders die er niet over beschikken af moeten vallen waar de zwaar gesponsorde teams met twee vingers in de neus het volledige budget van een zwakke broeder gebruiken om de al gebouwde auto nog verder te verbeteren.

Waarom gaan wij veranderen? Eenvoudig, gebrek aan vrijwilligers zorgt ervoor dat op het einde er nog slechts een team stond van 3 man welke ervoor moesten zorgen dat de zaak actueel blijft, een onmogelijke opgave. Om onszelf te beschermen, en om ervoor te zorgen dat jullie toch echt het laatste nieuwe hier kunnen vinden, hebben we besloten om het anders aan te gaan pakken. Natuurlijk zal de vraag zijn hoe en wat, maar dat is nog iets dat we in nevelen hullen.

Wat betekent dit? Direct betekent dit: er zal vanaf nu geen nieuws meer geplaatst worden op deze site, tot het begin van het volgende seizoen, 2013. Mochten we eerder klaar zijn, dan zullen we het zeker niet nalaten om eerder aan het daglicht te treden. Het zal er echter heel anders uit gaan zien, en bij gelegenheid zullen we stukjes plaatsen waarin we een tipje van de sluier zullen lichten, blijf ons dus wel volgen via Twitter en Facebook om de transformatie te beleven.

We verdwijnen dus niet van het speelveld, en ook de financiën zijn geen probleem, we gaan slechts effectiever om met de bronnen welke ons ter vervoeging staan en willen deze optimaal met jullie delen, in 2013 en de jaren die volgen. Op dit moment rest ons niets anders dan jullie te bedanken voor de aandacht, en voor nu alvast prettige feestdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2013 gewenst!

Ga naar boven